Voertuig live tracker


De voertuig live tracker is een fijn volgsysteem, ideaal voor REAL-TIME tracking en makkelijk in te bouwen.

€119,00
€89,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze GPS tracker kan eenvoudig op een spanningsbron van 9-36 volt worden aangesloten, bijvoorbeeld op de accu of interne bedrading van uw voertuig. 


Hoe werkt deze GPS tracker?
In de GPS tracker zit een kleine GPS ontvanger gemonteerd die de GPS signalen van satellieten oppikt en met een ingewikkelde wiskundige formule deze gegevens doorstuurt naar de eigenaar. Als u de locatie per sms wilt traceren ontvangt u een sms met een link, de locatie wordt weergegeven op een kaart.

Inbouw
Deze GPS tracker is alleen geschikt om aan te sluiten op een spanningsbron van 9-36V. U weet dan zeker dat het volgsysteem aanwezig is in uw voertuig. Inbouw is vrij eenvoudig, u hoeft alleen het rode kabeltje op de plus en de zwarte kabel op de min van de accu of interne bedrading aan te sluiten. Het volgsysteem gaat dan automatisch aan. Mocht een spanningsbron kortstondig onderbreken, start de GPS tracker zichzelf op als de spanning weer aanwezig is.


De voertuig live tracker is een fijn volgsysteem dat makkelijk is in te bouwen. Uitermate geschikt om uw auto live te traceren.  

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja, als bijbesteld
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Nee
Geo fence: Ja, op platform
Meeluisterfunctie: Nee
Snelheidsalarm: Ja, op platform
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Nee
Slaapstand: Nee
Stand-by: Niet van toepassing
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door Jean, Geplaatst op 08-12-2015.
Makkelijk aan te sluiten, heb hem verstopt in het dashboard uit het zicht. Signalen zijn erg goed ook in de garage zie ik de locatie op het platform. Verbruikt ongeveer 10MB aan data per maand, is ongeveer 1 euro 50 en valt dus reuze mee. Voor mijn een goede koop.
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media