Voertuig inbouw SMS


Compleet GPS tracker pakket om voertuigen te traceren. Dankzij deze GPS tracker weet u waar uw auto, scooter, kampeerwagen of motor is en kunt u tijdig actie ondernemen als iets niet in orde is.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Het Voertuig inbouw SMS volgsysteem is een compleet GPS tracker pakket om uw voertuigen te traceren. U kunt de GPS tracker eenvoudig inbouwen, maar ook los gebruiken door de back-up accu. Dankzij de SMS functie zit u nooit vast aan een maandelijks abonnement en bepaald u zelf de kosten en het gebruik. 

Hoe werkt het?
De Voertuig inbouw SMS tracker beschikt over een GPS ontvanger en berekent de locatie met de signalen die GPS satellieten uitzenden. Deze signalen worden omgezet in coördinaten en indien gewenst per SMS gestuurd naar de eigenaar van het volgsysteem. U ontvangt een SMS met een linkje naar Google maps. Klik op de link om de locatie weer te geven op een kaart. Naast de traceerfunctie beschikt deze GPS tracker over de onderstaande functies.

  • Snelheid alarm: Ontvang een melding als de ingestelde maximumsnelheid wordt overschreden.
  • Meeluister functie: Bel het volgsysteem en luister live mee met de omgevingsgeluiden.
  • SOS alarm: Ontvang een melding als de SOS knop wordt ingedrukt.
  • Geo fence alarm: De geo fence is een vooraf ingestelde ‘safe zone’. Ontvang een melding als deze zone wordt verlaten.
  • Tril/beweging alarm: Ontvang een melding als beweging wordt gedetecteerd.
  • Nog meer, zoals: IMEI nummer opvragen, status opvragen, stand-by modes instellen, lege batterij alarm, tijdzone instellen, herstellen fabrieksinstellingen, wachtwoord wijzigen en meer! 

Inbouw

Dit volgsysteem is uitermate geschikt om aan te sluiten op een spanningsbron van 12-24V. U weet dan zeker dat de GPS tracker aanwezig is en opladen is dan niet meer nodig. In de meegeleverde Nederlandstalige handleiding vind u het installatie schema. 

De Voertuig inbouw SMS tracker is een voordelig volgsysteem zonder abonnement. Door de SMS functie bepaald u zelf de kosten van gebruik. Dankzij de inbouw mogelijkheid weet u zeker dat de GPS tracker aanwezig is en is opladen verleden tijd.
SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 10 uur
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Extern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Voertuig live tracker

Voertuig live tracker

€119,00 €89,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media