Twins Cam


Unieke dual camera dashcam met GPS-logger en G-sensor. Doordat beide lenzen 180 graden draaibaar kan vanuit elke hoek in hoge kwaliteit worden gefilmd.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Twins Cam is een zeer unieke dashcam. Deze dashccam is niet alleen uitgerust met vrijwel alle functies die er in een dashcam mogelijk zijn; met zijn strakke matzwarte design is hij ook stijlvol ontworpen. Maar wat de Twins Cam écht anders maakt ten opzichte van de meeste andere dashcams is het feit dat hij over maar liefst twee lenzen beschikt. Aangezien beide lenzen 180 graden draaibaar zijn kan vanuit 360 graden gefilmd worden. Zowel de weg, de zijkant van het voertuig als de binnenzijde van uw auto is met deze dashboard camera dus in beeld te brengen.


Ongeluk? Uw beelden zijn veilig!

Mocht u betrokken raken bij een ongeval dan is het natuurlijk erg belangrijk dat er van het voorval visueel bewijsmateriaal beschikbaar is. Helaas is dit niet bij alle dashcams een garantie. Als de auto camera na een ongerval door zou blijven draaien is de kans groot dat de beelden van het ongeval zijn overschreven door nieuwe beelden. Door de ingebouwde G-sensor zijn de beelden van de Twins Cam veilig. Zodra een ongeval wordt gedecteerd zullen de beelden van de dashboard camera namelijk beveiligd worden opgeslagen. Zo bent u er zeker van dat u de beelden na een ongeval ook écht terug kunt zien.


Filmen in hoge kwaliteit
Aangezien de Twins Cam auto camera in staat is om in hoge kwaliteit op te nemen, zal de beeldkwaliteit uitstekend zijn. De anti-shake functie zal er tevens voor zorgen dat er geen vervelende trillingen de opnames zullen verstoren. In combinatie met de lenshoek van maar liefst 140 graden van beide lenzen is het dus vrijwel onmogelijk om nog iets op de weg te missen!

 
Pas na het starten via instellingen de kwaliteit aan om in hogere resolutie te kijken. 


Automatische datum/tijd notatie
Deze dashcam zal automatisch de beelden watermerken met de datum en de tijd. Als u de beelden op een ander scherm bekijkt zult u dus altijd in staat zijn om precies te zien wanneer ze zijn geschoten. Uiteraard is feature ook erg handig als u bewijsmateriaal moet aandragen n.a.v. een ongeluk of vernieling van uw auto.


Inclusief GPS logger
Mocht u het op prijs stellen om naast de datum en tijd ook de locatie en de gereden snelheid te weten, dan is de dashcam eenvoudig te upgraden met de bijgeleverde externe GPS-logger. Deze kunt u makkelijk inpluggen aan de bovenzijde van de dashcam en het GPS indicator lampje zal direct aangeven of de GPS-logger correct werkt. Plug and drive dus!


2,3 inch LCD scherm

Omdat de Twins Cam dashboard camera over een ruim LCD scherm van 2,3 inch beschikt, is het mogelijk om de beelden direct terug te bekijken. Zodoende kunt u onderweg al besluiten of het gefilmde materiaal belangrijk genoeg is om op te slaan of gelijk al te verwijderen.

Uitbreidbaar geheugen
Met behulp van een microSD geheugenkaart is de Twins Cam dashcam uitbreidbaar tot 32 GB. Door dit extra geheugen kunnen ritten van enkele uren aan één stuk geregistreerd worden, zonder dat het geheugen tussentijds gewist of vervangen dient te worden.


Wat zit er in de doos? 

  • Twins Cam Dashcam
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • (externe GPS-logger)
  • 3 x 3M dubbelzijdig tape 
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 

Naam: Twins Cam Dashcam
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: 1280 x 480 30 fps
Lenshoek: 140 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,3 inch
GPS: Ja, Extern
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + USB + GPS Poort
HDMI uitgang: Nee
Review door de Jong, Geplaatst op 28-09-2015.
Na aanraden van een collega chauffeur heb ik dit model gekocht en fijn mogen gebruiken. Met name de mogelijkheid om in 360 graden op te nemen is ideaal. Ook het overzetten naar de tablet was snel gepiept.
Review door Joop K., Geplaatst op 15-07-2015.
Ideale dashcam als taxibestuurder. Kan kiezen om de weg, mezelf, de klant of allemaal tegelijk te filmen. Erg veelzijdig dus. Kwaliteit van de beelden mocht mijn inziens wel een tikkeltje beter, maar voor de rest een goed apparaat.
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam G8L

Dashcam G8L

€69,00 €59,00
Dashcam Anywhere Anytime

Dashcam Anywhere Anytime

€149,00 €119,00
Dashcam Dual Cam

Dashcam Dual Cam

€99,00 €89,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media