Thinkware X500 II


Kwalitatieve dashcam boordevol nuttige functies. Interne GPS-logger, opnemen in Full HD, groothoeklens van 140 graden, LDWS en ADAS.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Thinkware X500 II dashcam met LCD scherm, interne GPS, LDWS, FCWS en meer. De X500-II dashcam beschikt over een 2.19 megapixel Sony Exmor sensor en een lens met een beeldhoek van 140˚ voor heldere full HD opnames van uw autoritten waarop u eenvoudig kentekens terugleest van mede-weggebruikers.


Met behulp van het 2.7 inch LCD display kunt u instellingen wijzigen en opnames terugkijken. De dashboard camera beschikt over een ingebouwde 3-assige G-sensor en GPS route log mogelijkheden waarmee u uw ritten terug kunt kijken door gebruik te maken van de Google Maps integratie in de Thinkware PC Viewer software.

De vernieuwde X500-II is voorzien van actieve bestuurder assistentie (ADAS) functies


ADAS (Advanced Driver Assistance System)
De Thinkware X500 II is voorzien van ingebouwde "ADAS" functies. ADAS is een afkorting van Advanced Driver Assistance System. Hiermee maakt u als bestuurder gebruik van een actieve assistentie technologie ter behoeve van uw veiligheid in het verkeer.

Inbegrepen ADAS functies
LDWS: Lane Departure Warning System waarschuwt u wanneer u onbedoeld uit uw rijbaan dreigt te raken via een alert melding op de camera.
FCWS: Pré-crash alert; op het moment dat het voertuig voor uw eigen voertuig versnelt wordt genaderd zult u gewaarschuwd worden om daarbij een eventuele aanrijding te voorkomen.
FVDW: Front Vehicle Departure Warning, tijdens bijvoorbeeld het file rijden krijgt u een alert zodra het voertuig voor u begint weg te rijden.

( Wi-fi functie is niet inbegrepen )


140˚ Kijkhoek voor een breed zicht om niks te missen
De X500 II camera beschikt over een 140˚ kijkhoek lens voor maximale visibiliteit onderweg.
 

2CH achter camera ondersteuning
De Thinkware X500 II kan uitgebreid worden met een extra achter camera van 1080P kwaliteit. Zo legt u voor u maar óók alles achter uw voertuig vast in de best mogelijke kwaliteit!
 

Ambarella A7 stabiele processor
De Ambarella processor voorziet de camera van extra stabiliteit en verzekerd een constante opname zonder onderbrekingen om zekerheid van bewijs te garanderen.
 

Dual-Save™ technologie
De interne Dual-Save™ technologie zorgt ervoor dat uw opnames zowel op de Micro SD kaart worden opgeslagen en daarnaast in het interne geheugen van de dashboard camera ge-backupt wordt zodra de Incident opname modus actief is. Ook zal de backup automatisch plaatsvinden indien de SD geheugenkaart problemen heeft. U kunt de gevoeligheid van de Dual-Save functie zelf instellen met de Thinkware software voor Windows of MAC.

 

Locatie gegevens via GPS
De ingebouwde GPS antenne registreert gegevens als tijd, snelheid en locaties in de video opnames om zo een volledig en waarheidsgetrouw bewijs af te geven. U kunt de locatie gegevens nauwkeurig uitlezen via de Thinkware software met geïntegreerde Google Maps optie.
 

Opnames thuis inzien
Beelden kijkt u terug met de Thinkware viewer software voor Windows en MAC. Vanuit hier heeft u ook de mogelijkheid om de camera naar eigen wens te configureren, firmware up te daten, opnames lokaal opslaan en uiteraard gebruik te maken van de Google Maps functie.
 

Thinkware's camera lens beeldverwerking

 

Vaste voedings aansluiting (optioneel)
De optioneel verkrijgbare vaste voedingskabel geeft u de mogelijkheid om u uw dashcam van Thinkware op uw 12 of 24 volt accu aansluiten zonder gebruik te hoeven maken van de meegeleverde sigarettenaansteker kabel. De vaste voedingskabel verbindt uw camera rechtstreeks op de auto accu. Dit activeert de ingebouwde "Parkeer toezicht"opname functie waardoor de camera blijft opnemen zodra uw voertuig geparkeerd staat.

Wanneer uw voertuig voor een langere tijd stilstaat zal de camera na verloop van tijd automatisch uitschakelen op het moment dat uw auto accu spanning dreigt te verminderen.

Overige product kenmerken

  • Automatische inschakeling + opname bij het starten van uw voertuig
  • 2.7 inch LCD scherm
  • Interne GPS logger
  • Dual-Save video opslag
  • De camera wordt gemonteerd op uw voorruit met behulp van een compacte onopvallende dubbelzijdige tape bevestigingsplaat.
  • De interne hitte sensor zal de camera automatisch uitschakelen tijdens te hoge temperaturen (boven 70˚ celsius) 
  • Meerdere opname modus met automatische omschakeling
  • Ingebouwde G-sensor

Optionele accessoires

  • 2CH Achter camera 1080P
  • Vaste voedingskabel
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P) voor, Full HD (1080P) achter (indien bijbesteld)
Lenshoek: 140 graden voor, 140 graden achter (indien bijbesteld)
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,7 inch LCD touchscreen
Wifi: Nee
GPS: Ja
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 64GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media