Thinkware X150


Full HD dashcam met LCD touschscreen. Voorzien van G-sensor Dual-Save™ technologie en krachtige processor. Optionele GPS-functie en rear cam mogelijkheid.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Voordelige maar uitgebreide touchscreen dashcam, met uitbreidings mogelijkheden als een GPS antenne en een 2CH achter camera.


Uitstekende beeldkwaliteit
De X150 dashcam beschikt over een 5.0 megapixel CMOS camera sensor met Full HD 1080P opname resolutie. Hiermee leest u achteraf kentekens van mede-weggebruikers terug en hoeft u niks te missen onderweg!
 

3.5 inch Touchscreen LCD
De Thinkware X150 is voorzien van een groot touchscreen van 3.5 inch waarop u eenvoudig instellingen wijzigd en beelden terugkijkt.
 

Cortex A5 CPU processor
De snelle A5 processor voorziet de camera van extra stabiliteit en verzekerd een constante opname zonder onderbrekingen om zekerheid van bewijs te garanderen.

Dual-Save™ technologie
De interne Dual-Save™ technologie zorgt ervoor dat uw opnames zowel op de Micro SD kaart worden opgeslagen en daarnaast in het interne geheugen van de dashboard camera ge-backupt wordt zodra de Incident opname modus actief is. Ook zal de backup automatisch plaatsvinden indien de SD geheugenkaart problemen heeft.

U kunt de gevoeligheid van de Dual-Save functie zelf instellen met de Thinkware software voor Windows of MAC.

 

Locatie gegevens via GPS (optioneel)

De externe GPS antenne (los verkrijgbaar) registreert gegevens als tijd, snelheid en locaties in de video opnames om zo een volledig en waarheidsgetrouw bewijs af te geven. U kunt de locatie gegevens nauwkeurig uitlezen via de Thinkware software met geïntegreerde Google Maps optie.
 

G-sensor shockmeter
De actieve G-sensor meet de impacten rondom uw voertuig. Zodra er een dusdanige hoeveelheid impact wordt gemeten zal de camera automatisch de Incident opname modus inschakelen. Dit betekent dat de beelden veilig worden opgeslagen zonder dat deze overschreven kunnen worden door standaard opnames.
 

Opnames thuis inzien
Beelden kijkt u terug met de Thinkware viewer software voor Windows en MAC. Vanuit hier heeft u ook de mogelijkheid om de camera naar eigen wens te configureren, firmware up te daten, opnames lokaal opslaan en uiteraard gebruik te maken van de Google Maps functie.
 

Thinkware's camera lens beeldverwerking
 

Vaste voedings aansluiting (optioneel)

De optioneel verkrijgbare vaste voedingskabel geeft u de mogelijkheid om u uw dashcam van Thinkware op uw 12 of 24 volt accu aansluiten zonder gebruik te hoeven maken van de meegeleverde sigarettenaansteker kabel. De vaste voedingskabel verbindt uw camera rechtstreeks op de auto accu. Dit activeert de ingebouwde "Parkeer toezicht"opname functie waardoor de camera blijft opnemen zodra uw voertuig geparkeerd staat.
 

Wanneer uw voertuig voor een langere tijd stilstaat zal de camera na verloop van tijd automatisch uitschakelen op het moment dat uw auto accu spanning dreigt te verminderen.
 

2CH achter camera uitbreiding
De Thinkware X5100 II kan uitgebreid worden met een extra achter camera van 720P HD kwaliteit. Zo legt u voor u maar óók alles achter uw voertuig vast op beeld.
 

Overige product kenmerken

 • Automatische inschakeling + opname bij het starten van uw voertuig
 • 3.5 inch Touchscreen LCD scherm
 • Optionele GPS antenne
 • Dual-Save video opslag beveiliging
 • De camera wordt gemonteerd op uw voorruit met behulp van een compacte onopvallende dubbelzijdige tape bevestigingsplaat.
 • De interne hitte sensor zal de camera automatisch uitschakelen tijdens te hoge temperaturen (boven 70˚ celsius)
   

Optionele accessoires

 • Externe GPS antenne
 • 2CH Achter camera 720P
 • Vaste voedingskabel
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P) voor, 720P achter (indien bijbesteld)
Lenshoek: 120 graden voor, 120 graden achter (indien bijbesteld)
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 3,5 inch LCD touchscreen
Wifi: Nee
GPS: Ja, optioneel (extern)
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media