Bestel informatie

Verzending

V. Wanneer word mijn bestelling verstuurd?
A. Alle bestellingen op werkdagen die voor 16:00 uur zijn besteld worden nog dezelfde dag verstuurd. Normaliter zult u dus de volgende werkdag al uw bestelling ontvangen. Dit is wel afhankelijk van de verwerking door PostNL en Bpost. Alle Belgische bestellingen zullen wij direct versturen met Bpost. Hierdoor zullen Belgische klanten ook al de volgende werkdag hun bestelling thuis ontvangen. Bestellingen naar Belgie worden na vrijdag pas dinsdag verwerkt!

V. Verzendkosten?
A. Voordeeldashcam.nl hanteer een gratis verzending policy voor bestellingen naar Nederland en België. Dit is van toepassing op al onze producten.

V. Welke verzendmethode gebruiken jullie?
A. Orders binnen Nederland zullen standaard worden verzonden met PostNL. Bestelling naar België worden verzonden met Bpost. Indien u van een andere verzendmethode gebruik wilt maken, kunt u ons contacteren. Wij zullen dan kijken wat de opties zijn. Eventueel zullen wij de door u gewenste alternatieve verzendmethode wel in rekening brengen.

V. Mijn bestelling is (nog) niet onvangen?
A. Als uw bestelling is geplaatst voor 16:00 uur, zult u deze de volgende werkdag ontvangen. In incidentele gevallen kan de koeriersdienst hier buiten de macht van Voordeeldashcam.nl iets langer over doen (2-3 werkdagen). Helaas hebben wij hier geen invloed op. Indien uw bestelling na 3 werkdagen nog niet is ontvangen raden wij u aan contact met ons opnemen. Wij zullen dan tot een gepaste oplossing komen.


Betalen

V. Wat zijn de betaalmethoden?
A. Bij ons kunt op tal van manieren betalen. Ons volledige overzicht van betaalmethoden zijn; Ideal, PayPal, Mistercash, creditcard (Maestro, Mastercard, Visa), directe bankoverschrijving (overboeking), sofort banking en bitcoins. Ook is het mogelijk uw bestelling onder rembours te verzenden. Neem van te voren wel even contact met ons op. Wegens de PostNL rembourskosten van €18,50 zijn wij genoodzaakt deze bij u in rekening te brengen. Alle andere betaalmethoden zijn gratis.

V. Kan ik veilig betalen bij jullie?
A. Een dashcam kopen is volledig veilig. Zowel onze website als het uitcheckproces is beveiligd.

V. Mijn gekozen betaalmethode kan niet worden uitgevoerd. wat nu?
A. Helaas komt het incidenteel wel eens voor dat één van onze betaalmethoden een storing ondervindt. Helaas ligt dit probleem bij de betaalproviders en hebben wij hier geen invloed op. Meestal zijn dit soort storingen van zeer korte duur, dus wij raden aan om een andere betaalmethode te keizen of op een later tijdstip alsnog te bestellen.


Retourneren

V. Kan ik mijn bestelling retourneren?
A. Ja, u heeft het recht om (een deel van) uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug te sturen. Zowel het product en de verpakking dient ongebruikt (redelijkerwijs testen is toegestaan) en in ongeschonden staat te verkeren. Ga dus altijd goed met uw bestelling op. Alvorens het retourneren raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen het retourproces dan in werking zetten en zorgen dat deze ordelijk verloopt.

V. Mijn bestelling is teruggestuurd, wat nu?
Na ontvangst zullen wij controleren of aan de voorwaarden van een retourzending is voldaan. Hierna zullen wij direct de terugbetaling in gang zetten. Gedurende het retourproces en de terugbetaling zullen wij op u de hoogte houden.

V. Wanneer ontvang ik de terugbetaling?
A. Wettelijk is Voordeeldashcam.nl verplicht om binnen dertig dagen na ontvangst van de retourzending uw geld terug te betalen. Aangezien wij deze tijdsduur te lang vinden zullen wij ernaar streven om binnen 7 werkdagen uw geld terug te storten. Bij complexere zaken kan deze termijn iets opgerekt worden. Wij zullen u dan op de hoogte brengen. Houd er rekening mee dat we door de natuur van bitcoins deze niet kunnen terugstorten.

V. Hoe moet ik het product retourneren?
A. Uw retourzending dient ongebruikt (buiten het redelijkerwijs testen) en in de originele/ongeschonde verpakking naar ons toe te worden gezonden. Indien u volledige zekerheid wilt dat uw retourzending is aangekomen, raden wij u aan deze verzekerd met pakketpost te versturen. De koper draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending volgens de voorwaarden aankomt.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media