Over ons

Voordeeldashcam.nl is een handelsnaam van AA Commerce B.V. Wij zijn een dynamisch en snel groeiend bedrijf en zijn momenteel actief met meerdere webshops binnen de Benelux. Na kennisgemaakt te hebben met de vele voordelen van een dashcam, hebben we besloten om deze steeds populairder wordende auto camera binnen de Benelux aan te bieden. Gezien onze goede connecties met vele internationale dashcam fabrikanten en onze schaalgrootte zijn we in staat om hoogwaardige dashcams voor de scherpste prijzen aan de consument te leveren. Deze voordelige prijzen combineren we met de uitstekende service en gratis verzending die u van ons gewend bent. 

Kennis, focus en specialisme

Wij hebben grote moeite gedaan om de meest hoogwaardige dashcams in het marktsegment voor u uit te zoeken. Alle dashcams zijn uitvoerig getest zodat we zeker weten dat dit het juiste product is voor u en daarom kunnen we ook meer informatie geven middels een uitgebreide beschrijving. Deze kennis dragen we over op al onze werknemers, zodat u hen altijd kunt contacteren met eventuele vragen. 
 

Snelheid en service

Naast onze dagelijkse werkzaamheden zijn ook wij consumenten. Als consument houden we absoluut niet van lange wachttijden of onbehulpzaam personeel. Alle bestellingen worden daarom op werkdagen voor 16:00 uur uit voorraad verzonden, zodat u deze de volgende werkdag ontvangt. Het personeel wordt wekelijks bijgeschoold over het assortiment dat wij verkopen. U kunt onze medewerkers dus altijd contacteren met al uw vragen. Zij zullen deze spoedig (op werkdagen binnen 24 uur, maar vaak eerder) beantwoorden.

Scherpe prijzen

Wij vinden het belangrijk om een van de goedkopere spelers in de markt te zijn, zodat de prijs/kwaliteitverhouding voor u als klant gegarandeerd blijft. Zelf geloven we er namelijk niet (altijd) in dat prijs ten koste gaat van kwaliteit. Om dit te bereiken houden we de kosten zo laag mogelijk. Daarom hebben we geen fysieke winkel, besteden we vrijwel niets uit en maken we optimaal gebruik van de fiscale regelingen. Het grootste kostenvoordeel halen we echter uit het elimineren van de tussenhandelaars. Wij kopen de producten namelijk direct in van de fabrikant.

Bedrijfsgegevens

Webshop: www.voordeeldashcam.nl
Bedrijfsnaam: AA Commerce B.V.
KVK nummer: 68437269
BTW nummer: NL857442077B01
E-mail: [email protected]

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media