Mini GPS tracker


De mini GPS tracker is een compleet GPS tracker pakket om uw auto, motor of andere voertuigen te traceren. Met de inbouwkabel eenvoudig aan te sluiten op een spanningsbron. Opladen is dan niet meer nodig.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Compleet GPS tracker pakket en klein genoeg om makkelijk te verstoppen. Word geleverd inclusief twee batterijen, een extra magneet hoes en een waterdicht zakje. Dankzij deze accessoires kunt u de tracker gebruiken tijdens vochtige omstandigheden en eenvoudig bevestigen tegen metalen oppervlakten.

Hoe werkt het?
De mini GPS tracker beschikt over een GPS chip die de signalen van GPS satellieten opvangt. Deze signalen worden vertaald naar coördinaten en naar wens van de eigenaar doorgestuurd per sms. Vraag de locatie eenvoudig op per sms en ontvang een sms terug met een linkje naar Google maps. U ziet tot vijf meter nauwkeurig waar het volgsysteem is. U zit dankzij de SMS functie nooit vast aan een abonnement en bepaald zelf de kosten. Naast tracering beschikt de mini GPS tracker over de onderstaand functies.

  • Geo fence alarm: De Geo fence is een vooraf ingestelde zone. Als deze zone wordt verlaten ontvangt u een waarschuwing per sms.
  • Tril alarm: Bij detectie van beweging ontvangt u een sms.
  • Snelheidsalarm: Stel een maximumsnelheid in en ontvang een melding als deze wordt overschreden.
  • SOS knop: Druk op de SOS knop, waarna de ingestelde nummers een melding krijgen.
  • Meeluister functie: Luister mee met de omgevingsgeluiden door de GPS tracker te bellen. De omgeving van deze kleine GPS tracker merkt daar niets van.
  • Meer functies, zoals: Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer!

Simkaart
De GPS tracker kan snel worden gebruikt, u hoeft alleen een simkaart te plaatsen. Hierna kunt u de gewenste instellingen programmeren en de locatie opvragen. Al deze stappen staan in eenvoudige taal beschreven in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding. 

De mini GPS tracker is een klein volgsysteem dat makkelijk te verstoppen is en ondanks zijn geringe omvang beschikt over de meest gevraagde functies. Met de inbouwkabel kunt u ervoor kiezen het systeem aan te sluiten op een spanningsbron. Opladen is dan niet meer nodig!
SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 80 uur
Inbouw mogelijk: Ja, met inbouwkabel
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door W Juffer, Geplaatst op 23-11-2016.
Heb in twee auto's al een jaar Gps trackers en ben er heel tevreden mee.
Het enige oplettende is volgens mij, dat bij lange ritten om de 3 minuten een sms gestuurd wordt. Dat kost wel wat geld en dan kun je via Geo-fence gebieden instellen. Ook gewoon naar je Gps Simkaart bellen geeft een Sms met locatie gegevens.
5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media