Long lasting GPS tracker


Stevig aanvoelende GPS tracker met ingebouwde magneet. Deze GPS tracker staat bekend om zijn lange accuduur, ideaal als u niet telkens wilt of kunt opladen. Met de inbouwkabels ook aan te sluiten op een spanningsbron van 12-24V.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Deze GPS tracker is uitgerust met alle functies van soortgelijke SMS trackers, maar dan met een krachtige accu en ingebouwde magneet. De magneetfunctie maakt het makkelijk om het volgsysteem te plaatsen op, onder of tegen metalen oppervlakten. De accu kan tot 2 maanden meegaan in stand-by mode, ideaal als u niet voortdurend wilt opladen of geen toegang heeft tot het volgsysteem. 

Hoe werkt het?
Een ingebouwde GPS ontvanger vangt de signalen op die GPS satellieten uitzenden. Met een wiskundige formule vertaald hij deze gegevens naar coördinaten die worden doorgestuurd naar de eigenaar. U ontvangt een SMS met een linkje naar de locatie. Als u klikt op deze link wordt de locatie weergegeven op een kaart, wel zo handig om snel te overzien waar de tracker zich bevindt. Hieronder vindt u een overzicht van de andere functies.

  • Meeluister functie: Luister live mee met de omgevingsgeluiden door de GPS tracker te bellen.
  • Bewegingsalarm: Ontvang een melding als beweging wordt waargenomen.
  • SOS knop: Als de SOS knop wordt ingedrukt ontvangen alle geautoriseerde nummers een sms met de actuele locatie.
  • Geo fence alarm: Dit is een vooraf ingestelde zone die niet mag worden verlaten, u ontvangt een waarschuwing als dit toch gebeurd.
  • Snelheid alarm: Ontvang een melding als de ingestelde maximale snelheid wordt overschreden.
  • Nog meer, zoals: Status opvragen, IMEI nummer opvragen, lege batterij alarm, wachtwoord wijzigen, tijdzone instellen, herstellen fabrieksinstellingen en nog meer functies!

Simkaart

De long lasting GPS tracker is snel in gebruik te nemen, u hoeft enkel een simkaartje in te voegen. Hierna kunt u de gewenste instellingen activeren of aanpassen en is het systeem klaar voor gebruik. Alle instellingen staan eenvoudig beschreven in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding. 

Inbouw
De inbouwkabels worden standaard meegeleverd, u kunt er dus voor kiezen dit volgsysteem aan te sluiten op  een spanningsbron van 12-24V. U weet dan zeker dat de GPS tracker aanwezig is en opladen is dan niet meer nodig.

De long lasting GPS tracker is hét ideale volgsysteem als u op zoek bent naar een GPS tracker met een langere accuduur. Om de paar dagen opladen is dan verleden tijd. Met de inbouwkabels ook eenvoudig aan te sluiten op de accu of interne bedrading van uw voertuig.
SMS tracking: Ja
Online platform: Nee
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 2 maanden
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Intern & extern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Review door KIB Installateurs, Geplaatst op 24-06-2015.
Zeer tevreden over de levering en mogelijkheden van de tracker. Lange accuduur is zeer fijn.
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Voertuig live tracker

Voertuig live tracker

€119,00 €89,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media