Inbouw Premium tracker


Meest veelzijdige tracker in ons assortiment met een back-up accu. Naast Real-time tracering op de computer of telefoon is het mogelijk gebruik te maken van een van de vele functies.

€149,00
€119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Inbouw Premium tracker is uitermate geschikt om uw auto, motor, scooter, boot of andere waardevolle spullen te beveiligen dankzij de inbouw functie. Deze GPS tracker is het meest veelzijdige inbouw systeem uit ons assortiment met tal van mogelijkheden. Uiteraard kunt u ervoor kiezen enkel gebruik te maken van de gewenste functies.

Functies:

  1. Tracking per sms: Stuur een sms naar de GPS tracker en ontvang een link per sms met de locatie.
  2. Tracking op online platform: Traceer de GPS tracker live op het online platform of de app als u deze bijbesteld. REAL-TIME tracking op de pc of telefoon.
  3. Instellen Geo fence: Stel een vooraf ingestelde zone in via het platform, als deze zone wordt verlaten ontvangt u een melding.
  4. Bewegingsalarm: Ontvang een melding als beweging wordt gedetecteerd terwijl het voertuig uit staat.
  5.  Meeluisterfunctie: Met behulp van de microfoon kunt u meeluisteren met de omgevingsgeluiden.
  6. Autoriseer tot 3 telefoonnummers: Alleen deze nummers kunnen de locatie traceren en functies instellen.
  7. Lege batterij alarm: Als de batterij bijna leeg is krijgt u een sms met een waarschuwing.
  8. Cutt off alert: Ontvang een melding als de spanningsbron wordt onderbroken.
  9. SOS knop: Druk drie seconden op de SOS knop en de vooraf ingestelde nummers ontvangen een melding.
  10. Snelheidsalarm: Ontvang een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden.

 
Hoe werkt deze GPS tracker
Het volgsysteem is uitgerust met een van de nieuwste GPS chips. Deze chip kan de signalen van GPS satellieten opvangen en met een ingewikkelde wiskundige formule de locatie op aarde berekenen. Afhankelijk van de vooraf ingestelde opties wordt deze locatie doorgestuurd naar de eigenaar per sms of het online platform als u deze bijbesteld. Het platform kunt u ook gebruiken op de telefoon, na het downloaden van de app (Iphone & Android).

In de meegeleverde handleiding staat beschreven hoe u de tracker inbouwt en de functies instelt. Door de inbouw mogelijkheid is dit volgsysteem uitermate geschikt voor het beveiligen van auto’s, motoren, scooters of andere objecten. Dankzij de back-up batterij is de tracker tot 60 uur actief na het onderbreken van een spanningsbron.

Online platform
Met het online platform en de te installeren app op de telefoon kan de locatie live worden getraceerd op de telefoon of computer. Ook kunt u hier alle meldingen ontvangen en gereden routes terugkijken. Als u geïnteresseerd bent in meerdere volgsystemen, kunnen we deze koppelen aan hetzelfde account, bijvoorbeeld voor fleet management. Mail ons op info@vindmijterug.nl om een kijkje te nemen op het testaccount, wij zenden u de logingegevens.

De Inbouw Premium tracker is ons meest uitgebreide inbouw systeem dat zowel per SMS als op het online platform kan worden getraceerd. Dankzij de back-up batterij tot nog 60 uur actief als een spanningsbron ontbreekt. Een ideaal volgsysteem voor inbouw met vrijwel alle mogelijke functies!

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja, indien meebesteld
SOS knop/alarm: Ja
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja, op platform
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Nee
Stand-by: 60 uur
Inbouw mogelijk: Ja
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media