GPS tracker magneet


Compacte GPS tracker met een krachtige ingebouwde magneet. Ideaal als inbouwen niet tot de mogelijkheden behoort en met het online platform live te traceren via de computer of telefoon.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Magneet GPS tracker (magneet) kunt u dankzij de ingebouwde magneten eenvoudig plaatsen op, tegen of onder metalen oppervlakten. Deze GPS tracker is IP65 waterproof en kan ook gebruikt worden tijdens vochtige omstandigheden, bijvoorbeeld bij regen. Een ideale tracker om voertuigen, personen, boten of andere objecten te beveiligen als inbouw niet mogelijk of gewenst is.

Functies:

  1. Tracking per sms: Ontvang de locatie per sms.
  2. Tracking op online platform: Als het online platform wordt bijbesteld kunt u de locatie van de GPS tracker live volgen via de computer of telefoon. De locatie wordt weergegeven op een kaart.
  3. Instellen Geo fence: De Geo fence is een vooraf ingestelde zone. Als deze zone wordt verlaten krijgt u daar een melding van en de actuele locatie.
  4. Bewegingsalarm: U kunt de defence status aanzetten door 2x op de aan/uit knop te drukken, een sms te sturen of korter als tien seconden te bellen naar de Magneet GPS tracker. U krijgt elke vijf minuten een alarmmelding zolang beweging plaatsvindt.
  5. Meeluisterfunctie: U kunt live meeluisteren met de omgevingsgeluiden. De omgeving merkt daar niets van.
  6. Autoriseer tot 4 telefoonnummers: Alleen deze nummers kunnen de locatie traceren en functies instellen.
  7. Lege batterij alarm: Als de batterij bijna leeg is krijgt u een sms met een waarschuwing.
  8. Resetten: Verkeerde instellingen gebruikt? Geen probleem, door een sms te sturen naar het volgsysteem worden de standaard instellingen hersteld.


Plaatsen GPS tracker
De GPS tracker is uitgerust met een sterke magneet en kan eenvoudig worden geplaatst tegen, op of onder metalen oppervlakten. Ook kunt u het volgsysteem los gebruiken of met kabelbinders of tape bevestigen als geen metalen oppervlakten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat verbinding met het GPS netwerk mogelijk moet zijn. Test na het plaatsen of de GPS signalen goed worden ontvangen.

Online Platform
Het online platform en de te installeren app stellen u in staat om de locatie live te volgen via de computer of telefoon. Het platform werkt alleen als u deze gelijktijdig besteld met de GPS tracker. U kunt het platform meebestellen voor €29.- De fee geldt per GPS tracker. Als u geïnteresseerd bent in meerdere volgsystemen kunnen we deze koppelen aan hetzelfde account.

De magneet GPS tracker is een kwalitatief volgsysteem als inbouw niet tot de mogelijkheden behoort. U kunt de GPS tracker traceren per SMS of via het online platform dat u kunt meebestellen. Ideaal om personen, voertuigen of andere objecten te traceren!

SMS tracking: Ja
Online platform: Ja
SOS knop/alarm: Nee
Bewegingsalarm: Ja
Geo fence: Ja
Meeluisterfunctie: Ja
Snelheidsalarm: Ja, op platform
Telefoonfunctie: Nee
Lege batterij alarm: Ja
Slaapstand: Ja
Stand-by: 10-15 dagen
Inbouw mogelijk: Nee
GPS/GSM antennes: Intern
Sim kaart meegeleverd: Nee
Handleiding NL: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media