Dashcam K6


De Dashcam K6 is een uitstekende dashboard camera voor een zachte prijs. Dit is één van onze meest verkochte modellen en gezien de voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding is dat goed te verklaren.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Filmen in Full HD (1080P)
Hoewel de prijs van deze auto camera uiterst voordelig te noemen is, zijn er amper concessies gedaan op kwaliteitsgebied. De 1080P filmoptie stelt de K6 in staat om goede beelden te leveren. Kentekens, verkeersborden en wegbewijzering zijn door de hoogwaardige filmfunctie duidelijk onderscheidbaar.

Wijde lenshoek
Met zijn groothoeklens van 140 graden ontglipt vrijwel niets aan het zicht van deze dashboard camera. Veel budgetmodellen zijn maar in staat tot 120 graden te filmen, maar de fabrikant van dit apparaat heeft goed doorzien dat een lenshoek van 140 superieure beelden oplevert.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken. 


Beeldoverzetting naar PC

Middels de bijgevelerde USB-kabel kunt u zeer gemakkelijk uw geregistreerde beelden overzetten naar de computer. Deze beelden kunt u gebruiken voor juridische geschillen of verzekeringskwesties na bijvoorbeeld een verkeersongeval of vandalisme. Door de aanschaf van deze auto camera heeft u dus altijd bewijsmateriaal achter de hand. Het risico om onterecht de schuld in de schoenen geschoven te krijgen is dan ook een stuk kleiner geworden!


Compact, vederlicht én stijlvol

Met zijn minimale afmetingen en gewicht van slechts 73 gram is de K6 dashcam het toonbeeld van vooruitschrijdende techniek! Tevens is de K6 met zijn stakke design een lijst voor het oog. Het is goed te zien dat de producent zeer stijlvol te werk is gedaan bij het onwerpen van dit apparaat.


Loop recording

De K6 dashboard camera is uiteraard ook uitgerust met een loop recording optie. Loop recording zorgt ervoor dat nieuwe beelden automatisch de oude beelden zullen vervangen. Hierdoor is het dus niet meer nodig om het geheugen handmatig te legen als het vol dreigt te raken.


Groot LCD-display

Ondanks zijn kleine formaat is deze kleine geweldenaar uitgerust met een LCD display van maar liefst 2,7 inch. Dit ruime scherm stelt de gebruiker in staat om opgenomen beelden op een plezierige manier al direct terug te bekijken.


Uitbreidbaar met microSD

Doordat de K6 dashcam beschikt over een microSD ingang kan het geheugen worden uitgebreid tot 32 gigabyte. Dit is genoeg om enkele uren in Full HD opnames te maken. Wilt u toch de beelden over een langere periode opslaan? Dan kunt u binnen enkele seconden het geheugenkaartje in de dashbaord camera wisselen voor een nieuwe.

Wat zit in de doos? 

  • Dashcam K6
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 

Naam: Dashcam K6
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 140 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Review door Maarten, Geplaatst op 08-08-2015.
Vrijdag om 16,15 uur besteld, Zaterdag morgen om 10 uur thuis afgeleverd!
Even in de auto zitten spelen met het ding. Werkt goed, mooi beeld.
Nu nog even goed leren hoe alles werkt ( ben niet zo met knopjes...)
en hoe terug te kijken, afspelen, en foto te maken, heb daar mijn zoon voor nodig...denk ik.
Verder geen ervaring met dash cams dus van mij: 5 sterren, het is de beste tot nu toe...
Review door Michael D., Geplaatst op 30-05-2015.
Goedkoop model zonder toeters of bellen maar toch erg solide. Heb na een test met het geheugenkaartje van 16 gig 8 uur aan een stuk kunnen filmen en deze makkelijk kunnen overzetten op Youtube.
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam G8L

Dashcam G8L

€69,00 €59,00
Dashcam C600

Dashcam C600

€49,95
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media