Dashcam Dual Cam


Uitgebreide dashcam met lens aan de achterzijde waardoor ook de bestuurder wordt gefilmd. Uitgerust met GPS-functie, ruim 2,7 inch scherm en G-sensor. Topper in ons assortiment!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

Stijlvol design
De Dashcam Dual Cam is een strakke dashcam die met veel oog voor detail is ontworpen. Door zijn stijlvolle vormgeving zal hij het oog amper tot last zijn en wordt het rijplezier er dus niet minder op. Tevens is hij eenvoudig te installeren, waardoor er geen onnodig geklunkel komt kijken bij het monteren van de dashcam.


Dubbele lens
De Dashcam Dual Cam beschikt als één van de weinige dashcams over twee lenzen. Dit stelt de gebruiker in staat om zowel de omgeving buiten het voertuig alswel de binnenkant gelijktijdig te filmen. De lenshoek van de voorste lens is maar liefst 140 graden, terwijl de lenshoek van de binnenste lens met zijn 120 graden nog steeds relatief wijd te noemen is. Deze dashcam is dus in staat om een vrijwel alles dat zich in en rondom uw voertuig voorvalt te registreren!


 \
Pas na het starten via instellingen de kwaliteit aan om in HD te kijken. 


GPS-gegevens

De externe GPS-logger stelt u in staat om de beelden te koppelen met de locatie en de gereden snelheid. Dit is een zeer fijne feature als u graag precies wilt weten waar en hoe hard u heeft gereden. Bij ongevallen heeft u met deze GPS-gegevens extra bewijsmateriaal.De beelden van de dashcam zullen aan de GPS-gegevens worden gekoppeld zodra u de gegevens overzet naar uw computer.


Novatek chipset

Deze dashboard camera is met een uiterst kwalitatieve Novatek chip uitgerust. Dit merk staat bekend als de absolute topper op chipgebied en garandeerd vloeiende beelden van hoogwaardige kwaliteit.

Uitbreidbaar geheugen

Doordat het geheugen van de Dashcam Dual Cam tot 32 GB uitbreidbaar is kunt u urenlang filmmateriaal opnemen. Hierdoor kunt u de dashcam voor zowel kort woon- werkverkeer als tijdens lange reizen gebruiken met één enkele geheugenkaart.


Loop recording

Doordat de Dashcam Dual Cam over een loop recording functie beschikt bent u ervan verzekerd dat oude beelden automatisch vervangen worden door nieuw gefilmd beeldmateriaal. Hierdoor hoeven de beelden niet handmatig verwijderd te worden als de geheugenkaart vol dreigt te raken.


Automatische detectie van een ongeval

De ingebouwde G-sensor zal de beelden direct beveiligd opslaan zodra een ongeval wordt detecteert. Door deze functie hoeft de dashcam dus niet te worden uitgeschakeld omdat anders de beelden zouden door de loop functie zoudenworden overschreven. De beelden van een verkeersongeluk kunnen hierdoor niet dus niet meer verloren gaan. Dit zorgt voor een gerustellend gevoel geven indien u betrokken mocht raken bij een ongeval.

Wat zit in de doos? 

  • Dashcam Dual Cam
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • Externe GPS Logger
  • 3x dubbelzijdige 3M tape
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 

Naam: Dashcam Dual Cam
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: 720P
Lenshoek: 140 graden voor, 120 graden achter
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Ja, Extern
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart +USB + GPS
HDMI uitgang: Nee
Review door Jeu Leisse, Geplaatst op 02-03-2016.
Ansich een fijne camera, beetje klein beeld en kwaliteit van het beeld in het donker is niet super. Verder erg degelijke behuizing en goed GPS signaal. Bedankt!
Review door Taxi Jansen, Geplaatst op 21-11-2015.
Om 16:55 besteld en de dag erna werden de dashcams al om 9 uur 's ochtends op het bedrijf geleverd. Na lang wikken uiteindelijk besloten om een apparaat te kopen met ingebouwde GPS functie om zodoende de beelden met locatiegegevens te hebben. Beeldmateriaal is van goede kwaliteit en de dashcam oogt ook mooi en solide. Topper!
Review door Khadir H., Geplaatst op 29-06-2015.
Als rijinstructeur heb ik deze dashcam gekocht om zowel de rijbaan als het kijkgedrag van de leerling te filmen. Erg handig om fouten naderhand te evalueren en duidelijk kenbaar te kunnen maken wat verbetert moet worden.

Filmkwaliteit is goed en beelden zijn makkelijk over te zetten op de computer. Minpuntje voor mijn doel is wel dat de het scherm te klein is om de twee camerabeelden scherp te zien en meteen al duidelijk te maken wat er verkeerd is gegaan. Dit moet dus naderhand gebeuren via het laptopscherm in mijn kantoor.
Review door Vlaming, Geplaatst op 25-05-2015.
snel geleverd dag erna al ontvangen. Camera getest en komt overeen met beschrijving, leuk om jezelf te kunnen filme tijdens het rijden.
4.25 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam C600

Dashcam C600

€49,95
Dashcam G8L

Dashcam G8L

€69,00 €59,00
Dashcam Black Supreme

Dashcam Black Supreme

€79,00 €54,95
Dashcam K6

Dashcam K6

€59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media