Dashcam C600


Compacte en betaalbare dashcam met aan groot scala aan opties. Filmen in Full HD, motion detection en uitgerust met een ingebouwde G-sensor.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De C600 is een zeer compacte auto camera met verbazingwekkend veel pit onder de motorkap. Met zijn 75 bij 65 milimeter is deze betaalbare topper één van de kleinste dashboard camera's in ons assortiment. Het apparaat zal door zijn compactheid nauwelijks opvallen. De voordelige prijs maakt dit model een ideale instapper voor de beginnende dashcam koper.


Full HD opnamecapaciteit
Ondanks de scherpe prijs heeft deze dashcam een Full HD opnamecapaciteit. Full HD is dé internationale standaard voor kwalitatieve beelden. Met zijn 1080P filmregistratie en groothoeklens van maar liefst 160 graden zal er veel op de beelden te zien zijn. Door de compactheid van het apparaat is het LCD display van 1,5 inch een tikje aan de kleine kant, maar toch zeer handig om opgenomen beelden snel terug te bekijken.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.
 

Loop recording
Doordat deze dashcam is uitgerust met een loopfunctie is het niet meer nodig om handmatig beelden te verwijderen indien het geheugen vol dreigt te raken. Zodra de C600 registreert dat het geheugen vol is worden de oude beelden namelijk automatisch overschreven door het nieuwe beeldmateriaal. Bij de oude generatie dashboard camera's was het nog nodig om oude opnames handmatig te verwijderen, maar met de handige loop recording functie is dit euvel voorgoed verleden tijd.


Automatische bewegingsdetectie
Door de motion detection functie begint de dashboard camera bij registratie van bewegingen automatisch te filmen. Dit betekent dat u dus nooit de dashcam handmatige aan of uit hoeft te zetten. Zodra u namelijk begint met rijden zal de dashcam automatisch starten met opnemen. Als u het contact uitzet zal hij ook weer volledig automatisch uitschakelen.
 

G-sensor
Omdat het uitermate belangrijk is dat beelden na een ongeluk niet verloren kunnen gaan, is deze dashcam uitgerust met een G-sensor. De G-sensor registreert shocken en zal bij een ongeluk geactiveerd worden om de beelden direct veilig op te slaan. Hierdoor is het onmogelijk dat het opnamemateriaal wordt overschreven doordat de dashboard camera na een zwaar ongeval om welke reden dan ook nog uren blijft doordraaien. Uiteraard kunnen de opgenomen beelden van een ongeval erg belangrijk zijn voor zowel de politie als de verzekeraar. Dit maakt deze functie dan ook absolute noodzaak.


Urenlange beeldregistratie
Doordat de dashcam is uit te breiden met een microSD kaart tot 32 GB, is het mogelijk om enkele uren op te nemen. Indien u toch langer wilt filmen dan is het verwisselen van het volle microSD kaartje voor een nieuwe een fluitje van een cent.

Wat zit in de doos?

  • Dashcam C600
  • Houder met zuignap
  • USB kabel
  • Autolader
  • Gebruiksaanwijzijng (Engels)

 


 

Naam: Dashcam C600
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 160 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 1,5 inch
GPS: Nee
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + USB
HDMI uitgang: Nee
Review door Stanley Melchior, Geplaatst op 01-08-2016.
Straks design, beeldkwaliteit is goed. Nog niet snachts gefilmd aangezien ik dan nooit op de weg ben. Overdag is alles na wens.
Review door Stan Willega, Geplaatst op 10-07-2016.
Beelden zijn helder maar natuurlijk niet zo scherp als een dure dashcam van een topmerk. Prima prijs en kwaliteit verhouding en het qua design ook een goed cam, klein en stoort niet.
Review door Jeroen Ros, Geplaatst op 12-08-2015.
Prima product! Het maakt filmpjes van goede kwaliteit. Tevens is ook de service achter deze website een aanrader! :)
Review door Martin Klavers, Utrecht, Geplaatst op 15-07-2015.
Zat te twijfelen tussen deze dashboard camera en het andere budget model, maar uiteindelijk deze genomen omdat hij over LEDs beschikt. Via een vriend laten aansluiten op de accu en nu gebruik ik hem ook als bewakingscamera. Kwaliiteit is erg goed voor de prijs. 9 sterren
Review door Jan (Antwerpen), Geplaatst op 12-06-2015.
Mooie, voordelige camera. Aangekocht voor de verzekering mocht ik de pech hebben dat ik een incident meemaak. Nochtans gelukkig niet nodig gehad, maar mocht het moment daar zijn dan heb ik vertrouwen in deze dashcam.

Groetjes Jan (Antwerpen)
5 sterren op basis van 5 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam Black Supreme

Dashcam Black Supreme

€79,00 €54,95
Dashcam G8L

Dashcam G8L

€69,00 €59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media