Anywhere Anytime


De Anywhere Anytime is een high-end dashboard camera die bekend staat om zijn uitmuntende beeldkwaliteit. Uitgerust met Full HD opnamecapaciteit, night vision en een wijdhoeklens van liefst 148 graden zal deze dashcam in alle omstandigheden hoogwaard...

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Anywhere Anytime is een high-end dashcam die bekend staat om zijn uitmuntende beeldkwaliteit. Uitgerust met Full HD opnamecapaciteit, night vision en een wijdhoeklens van liefst 148 graden zal deze dashcam in alle omstandigheden hoogwaardige beelden leveren.  


Full HD opnamecapaciteit
De Anywhere Anytime kan in 1920x1080 pixels filmen. Dit staat ook wel bekend als Full HD en is dé internationale standaard voor hoge definitie opnamemateriaal. In combinatie met de kwalitatieve chipset heeft u dus garantie op haarscherpe opnames. Hierdoor is het mogelijk om andere verkeersdeelnemers, verkeersobjecten en kentekens van medeweggebruikers eenvoudig te onderscheiden.


Uitgerust met nachtzicht
Een uniek kenmerk aan deze dashboard camera is dat hij is uitgerust met nachtfunctie. Normaliter is dit nogal een boude uitspraak omdat vandaag de dag vrijwel iedere inferieure fabrikant dit -onterecht- van de daken schreeuwt. Voor de Anywhere Anytime gaat dit echter niet op. De hoogwaardige nachtzicht functie zorgt er namelijk voor dat de beelden in het donker ook écht goed zijn. Aangezien beelden meer duidelijk maken dan 1000 woorden is hieronder een impressie te zien van de uitstekende opnames die deze dashcam ook in het donker kan maken:


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.


Ongeluk? Uw beelden zijn veilig!
De allerbelangrijkste reden waarom consumenten een dashcam aanschaffen is het feit dat een auto camera de gebruiker zal voorzien van bewijsmateriaal bij ongevallen of verkeersdelicten. Vandaar ook dat het erg belangrijk is om zekerheid te hebben dat de beelden naderhand ook echt terug te zien zijn. Bij de Anywhere Anytime dashboard camera hoeft u zich hier geen enkele zorg over te maken. De dashcam is namelijk standaard uitgerust met een ingebouwde G-sensor. Deze zal de shock van een ongeval detecteren en direct het opnamemateriaal beveiligd opslaan. Hierdoor kan deze niet meer overschreven worden en bent u er dus zeker van dat de beelden veilig zijn.

Parkeermodus
De Anywhere Anytime dashcam is standaard uitgerust met een zogenaamde parking mode met een standby tijd van liefst 30 dagen. Hierdoor is de auto camera ook in te zetten als beveiligingscamera indien uw voertuig geparkeerd staat. Zodra beweging wordt gedetecteerd zal de dashcam automatisch beginnen te filmen. Bij vandalisme of vernieling tegen uw auto is zodoende de kans groot dat u over visueel bewijsmateriaal beschikt. Dit kan van grote hulp zijn bij verzekeringskwesties en het opsporen van de dader(s).


Beelden direct terugzien

Omdat deze car cam is uitgerust met een LCD scherm van ruim 2,7 inch kunt u de beelden van een bepaalde situatie al direct op locatie terugzien. Dit kan erg handig zijn als u door de commotie niet meer precies kunt herinneren wat er precies is voorgevallen. Ook kunt u vervelende juridische rompslomp voorkomen door de tegenpartij op de beelden te wijzen en zodoende duidelijk maken dat het geen zin heeft om een verkeerde voorstelling van zaken te geven.


Uitbreidbaar met MicroSD

Middels een microSD kaart is de dashcam uit te breiden tot 32 gigabyte. Hiermee is het mogelijk om enkele uren in Full HD op te nemen. Indien u toch voor een langere tijd de beelden wilt opslaan, dan kunt u het volle geheugenkaartje verwisselen voor een lege microSD kaart.

Wat zit in de doos?

  • Dashcam Anywhere Anytime
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 

Naam: Dashcam Anywhere Anytime
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 148 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Review door Tom Dieuax (Hasselt), Geplaatst op 13-10-2016.
Bij aanvang de black diamant besteld, maar wou toch een met een langere accuduur en iets betere beelden. Mochten hem inruilen voor dit model en dat is echt een kwaliteit van verschil, beelden zijn helder en ook in het duister zijn de beelden nog goed te onderscheiden. De black diamant krijgt van mij 3 sterren en de Anywhere Anytime 5 sterren. Adieu, Tom
Review door P. D., Geplaatst op 06-10-2016.
Heldere beelden, accuduur is langer als een vorige dashboard camera die ik had en dat is handig. Oplaadkabel is wel erg lang, voor mij geen pre eerder een nadeel, heb de oudere oplaadkabel van de eerdere dashcam gebruikt met zelfde aansluiting, zal wel universeel zijn voor dashcams.
Review door Steph Winderlaken, Geplaatst op 01-08-2016.
Uitmuntende beeldkwaliteit en ook in het nacht goed zicht. Goede prijs en kwaliteit verhouding !
Review door Hansman, Geplaatst op 10-07-2016.
Beelden zijn erg goed en vergelijkbaar met een 2x zo dure dashcam die ik enkele jaren heb gekocht maar helaas was gevallen. Design is strak enige nadeel is de lengte van de oplaadkabel, heb deze eenvoudig weggewerkt met wat kabel clips. De ingang is universeel dus een andere kabel zou ook goed kunnen gebruikt worden.
Review door Steph Winderlaken, Geplaatst op 24-06-2016.
uitstekend beeldmateriaal, kost wat meer maar dan heb je ook wat. had dees gekregen na inruiling van een goedkopere en je ziet wel het verschil hoor. prima
Review door Thomas Dassen, Geplaatst op 08-12-2015.
Voelt stevig en solide aan en de beelden zijn erg goed en helder van kleur. In het donker ook alles redelijk te zien, maar niet zo goed als overdag. Pakket was goed verpakt!
Review door Steven Bucelotti, Geplaatst op 10-09-2015.
Prima dashcam met goede beeldkwaliteit. Makkelijk in gebruik en simpel te installeren. Met een extra geheugenkaartje heb je ruim genoeg opname mogelijkheden. De bestelling werd netjes de volgende dag geleverd, al met al een goede keuze om hier de dachcam te bestellen.
Review door K. Bergsma, Geplaatst op 15-07-2015.
Was makkelijk in te stellen verder geen alleen nog omkijken als ik de beelden op de computer overzet. Erg gebruiksvriendelijk apparaat, maar wel eigenlijk een tikkeltje boven mijn budget.
Review door Joost Vullings, Geplaatst op 29-06-2015.
Erg tevreden met dit model. Moet voor mijn werk altijd al om 3 uur 's nachts eruit en dus vond ik het belangrijk om een dashcam te nemen met night vision. Na 3 dagen testen kan ik zeggen dat de kwaliteit ook in het donker uitstekend is.
Review door Joop Daalmeijer, Geplaatst op 30-05-2015.
Heb deze auto camera nu 1,5 week kunnen testen en hij bevalt me goed. De beeldkwaliteit is erg goed en volgens mij ook echt Full HD. Ook in het donker ben ik zeer tevreden met de beelden. Voor sommigen is dit wellicht niet zo van belang, maar na een vervelend ongeval te hebben meegemaakt vorig jaar met een lange revalidatieperiode als gevolg wil ik er in het vervolg zeker van zijn dat ik kwalitatief beeldmateriaal heb, iets dat met deze dashcam zeker het geval is.
4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Loading...
Dashcam G8L

Dashcam G8L

€69,00 €59,00
Dashcam K6

Dashcam K6

€59,00
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media