Blackvue DR650GW-2CH


Solide dashcam uitgerust met twee camera's en GPS-functie. Opnemen van voor én achter in hoge definitie. Inclusief G-sensor en parking mode!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Blackvue DR650GW-2CH is uitgerust met twee camera's: één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van uw voertuig. Tevens is deze dashcam voorzien van een ingebouwde GPS-functie, hoge definitie opnamecapaciteit, G-sensor en Wifi. Kortom, deze dashcam beschikt over alle toeters en bellen en behoort niet voor niets tot de meest populaire dashcams in ons uitgebreide assortiment.

Uitgerust met een “rear cam”
Doordat deze dashboard camera beschikt over een camera waarmee u vanuit de achterzijde van uw voertuig kunt filmen, kan niets meer aan het zicht ontgaan. Een gevaarlijke bumperklever of een kop-staart botsing kan met de rear cam in beeld worden gebracht. Dit opnamemateriaal kan nadien worden gebruikt als bewijsmateriaal en een hoop ellende over de schuldvraag en gesteggel met de verzekering besparen.

Opnemen in HD. Van voor én achter!
HD, dat ook wel bekend staat als hoge definitie, is dé internationale standaard voor hoogwaardige beeldkwaliteit en een garantie voor superscherpe beelden. Beide camera's kunnen in hoge definitie opnemen. De voorste camera zelfs in Full HD (1920x1080 pixels, 30 FPS), terwijl de camera aan de achterzijde in 720P (30FPS) kan opnemen. In combinatie met de hoogwaardige SONY EXMOR CMOS sensor zullen de beelden van hoogwaardige kwaliteit zijn en vloeiend in elkaar overgaan.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.

Locatie- én snelheidsgegevens via GPS
Met behulp van de ingebouwde GPS-logger worden locatie- én snelheidsgegevens automatisch opgeslagen. Deze kunnen erg belangrijk blijken als ondersteunend bewijsmateriaal bij ongevallen. Via de App of met behulp van Blackvue Viewer software voor Mac en Windows kunt u deze gegevens naderhand eenvoudig inzien en eventueel de route koppelen aan Google Maps.

3 verschillende opnamefuncties
Deze auto camera kan in 3 verschillende opties opnemen. Dit maakt de DR3500-FHD erg veelzijdig en voor meerdere doelen inzetbaar:

  • Normale opnamefunctie. (constante opname met overschrijvings/loop recording functie). Bij deze functie worden oude beelden automatisch overschreven door nieuwe beelden en hoeft u dus niet handmatig het geheugen te legen als deze vol dreigt te raken.
  • Event recording. (de ingebouwde G-sensor zal bij een ongeval de shock detecteren en direct de beelden voor- en tijdens het ongeval veiliggstellen). De beelden zullen apart en beveiligd worden opgeslagen waardoor ze niet meer overschreven kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het visuele bewijsmateriaal van een ongeval niet verloren zal gaan.

  • Parkeermodus. Door deze “parking mode” is de dashboard camera tevens inzetbaar als beveiligingscamera. Zodra de dashboard camera beweging en/of een shock detecteert zal deze automatisch beginnen met filmen. Mocht uw voertuig slachtoffer worden van vandalisme of een aanrijding terwijl hij geparkeerd staat, dan is de kans groot dat dit in beeld is gebracht. Deze beelden kunnen van grote waarde blijken bij het opsporen van de schuldige(n) en het verhalen van de geleden schade.


Live streamen met Wifi
Aangezien de Blackvue DR650GW-2CH is voorzien van Wifi kunt u beelden live streamen op uw smartphone, tablet of PC met de speciale Blackvue App voor iOS, Android en Windows 8. Dit opnamemateriaal kunt u dan direct delen of uploaden op Youtube.

64 GB uitbreidbaar geheugen
Deze dashboard camera ondersteunt als één van de weinige microSD kaarten tot 64 GB. Hiermee kan vele uren in hoge definitie gefilmd worden en is vrijwel iedere reis ononderbroken op te nemen.

Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P) voor, 720P achter
Lenshoek: 129 graden voor, 129 graden achter
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: Nee
Wifi: Ja
GPS: Ja
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 64GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media