Blackvue DR600GW-HD


Solide high-end dashcam van het topmerk Blackvue. Full HD opnamekwaliteit, ingebouwde GPS-functie, Wifi, G-sensor en parkeermodus.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De DR600GW-HD is een stijlvolle high-end dashcam van het kwaliteitsmerk Blackvue. Deze dashboard camera is dan ook voorzien van alle hoogwaardige functies die een ervaren dashcam koper zich kan wensen. Full HD opnamecapaciteit, ingebouwde GPS-functie, Wifi, G-sensor; de Blackvue DR600GW-HD biedt het allemaal!

Opnemen in 1080p
Omdat deze auto camera kan opnemen in 1080p (ook wel bekend als Full HD) en 30 FPS (frames per seconde) bent u verzekerd van haarscherpe beelden die vloeibaar in elkaar overlopen. In combinatie met de solide 2MP CMOS sensor zullen medeweggebruikers, kentekenplaten en verkeersborden goed te onderscheiden zijn. Dankzij de ronde vorm kan de auto camera 360 graden gedraaid worden, waardoor de ideale kijkhoek in een handomdraai gekozen kan worden.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.

Optimale groothoeklens van 133 graden
De groothoeklens van 133 graden stelt de dashboard camera in staat om met een optimale kijkhoek te filmen. Hiermee worden zo min mogelijk gebeurtenissen op de weg gemist en heeft de gebruiker superscherpe beelden die zijn gefilmd in een wijde hoek. Als u betrokken mocht raken bij een ongeval vergroot dit de kans dat alles op beeld is vastgelegd.

Ingebouwde GPS-logger
Met behulp van de ingebouwde GPS-logger zullen de beelden van de auto camera worden voorzien van de exacte locatie en de gereden snelheid. Met behulp van de Blackvue Viewer software kunt u deze gegevens naderhand inzien en de route koppelen aan Google Maps. Mocht u betrokken raken bij een ongeval dan kunnen deze gegevens in combinatie met het opnamemateriaal van grote meerwaarde zijn bij het bepalen van de schuldvraag en eventuele verzekeringskwesties.

Ingebouwde Wifi
Middels de ingebouwde Wifi kunt u beelden live streamen op uw smartphone, tablet of PC via de Blackvue App voor iOS, Android en Windows 8. Deze beelden kunt u direct op uw externe apparaat opslaan, delen met vrienden of uploaden op een videoplatform als Youtube.

3 verschillende opnamefuncties
Deze auto camera kan in 3 verschillende opties opnemen. Dit maakt de DR3500-FHD erg veelzijdig en voor meerdere doelen inzetbaar.

  • Normale opnamefunctie. (constante opname met overschrijvings/loop recording functie). Bij deze functie worden oude beelden automatisch overschreven door nieuwe beelden en hoeft u dus niet handmatig het geheugen te legen als deze vol dreigt te raken.
  • Event recording. (de ingebouwde G-sensor zal bij een ongeval de shock detecteren en direct de beelden voor- en tijdens het ongeval veiliggstellen). De beelden zullen apart en beveiligd worden opgeslagen, waardoor ze niet meer overschreven kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het visuele bewijsmateriaal van een ongeval niet verloren zal gaan.

  • Parkeermodus. Door deze “parking mode” is de dashboard camera tevens inzetbaar als beveiligingscamera. Zodra de dashcam beweging en/of een shock detecteert zal deze automatisch beginnen met filmen. Mocht uw voertuig slachtoffer worden van vandalisme of een aanrijding terwijl hij geparkeerd staat, dan is de kans dus groot dat dit in beeld is gebracht. Deze beelden kunnen van grote waarde blijken te zijn bij het opsporen van de schuldige(n) en het verhalen van de geleden schade.
     

Uitbreidbaar tot 64GB
De Blackvue DR600GW-HD ondersteunt (microSD) geheugenkaarten tot maar liefst 64GB. Hiermee kunt u vele uren in hoge definitie opnemen.  

Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P)
Lenshoek: 133 graden
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: Nee
Wifi: Ja
GPS: Ja
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 64GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media