Blackvue DR500W-HD


Stijlvol ontworpen dashcam van het kwaliteitsmerk Blackvue. Filmen in Full HD, G-sensor en Wifi voor live streamen.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd:

De Blackvue DR500W-HD is een hoogwaardige dashcam van het kwaliteitsmerk Blackvue. De DR500W-HD is uitgerust met een groot aantal kwalitatieve functies en het voordeligste Blackvue model in onze collectie. Dit maakt deze auto camera dan ook de ideale keuze als eerste kennismaking met een high-end dashcam model.

Opnemen in Full HD
De DR500W-HD dashboard camera kan opnemen met 1920x1080 pixels. Dit staat ook wel bekend als Full HD en is dé internationale standaard op het gebied van hoge resolutie beeldkwaliteit. Dankzij de Full HD opnamecapaciteit bent u verzekerd van haarscherpe beelden. In combinatie met de solide 2.0 MP CMOS sensor zullen ook de beelden in het donker van uitmuntende kwaliteit zijn. Tevens zijn verkeersobjecten zoals verkeersborden en kentekenplaten goed leesbaar.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken. 

Uitgerust met Wifi
Uniek aan de DR500W-HD is dat hij is uitgerust met Wifi. Hiermee kan de dashcam direct draadloos verbonden worden met de speciale Blackvue app voor iOS, Android en Windows. U kunt dus in real time de beelden streamen en bekijken op uw tablet, smartphone of computer. Ook als u uw voertuig uitleent of als hij geparkeerd staat kunt u de auto live in de gaten houden!

Groothoeklens van 156 graden
Door de groothoeklens van 156 graden zal een zo groot mogelijk blikveld door de dashcam in beeld worden gebracht. Hierdoor wordt de kans op gemiste gebeurtenissen sterk verkleind. Aangezien de meeste dashcams worden aangeschaft om bewijsmateriaal te vergaren bij ongelukken is het dus fijn om te weten dat de DR500W-HD een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de gebeurtenissen zal geven.

Uitgerust met G-sensor
Uiteraard is deze dashboard camera standaard uitgerust met een G-sensor. De G-sensor zal een ongeval direct detecteren en de beelden beveiligd opslaan. Hierdoor kunnen ze niet meer worden overschreven en bent u dus verzekerd dat belangrijk bewijsmateriaal naderhand ook daadwerkelijk is terug te kijken.

Oog voor design
Zoals we gewend zijn van Blackvue is ook deze dashboard cam met veel oog voor design ontworpen. Het stijlvolle, minimalistiche ontwerp geeft de uitstraling van een solide high-end dashcam.

Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P)
Lenshoek: 156 graden
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: Nee
Wifi: Ja
GPS: Nee
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media