Blackvue DR3500-FHD


High end dashboard camera met Full HD beeldkwaliteit voor verbluffende opnames. Drie verschillende opnamefuncties, G-sensor en optionele GPS-functie.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De DR3500-FHD is de ideale instapper als u kennis wilt maken met het high-end dashcam merk Blackvue. Uitgerust met een aantal kwalitatieve no-nonsense features zoals Full HD (1080p) beeldkwaliteit, G-sensor en loop recording, is deze dashcam een voordelig alternatief voor de duurderde Blackvue modellen. Tevens is het mogelijk deze dashcam te upgraden met een externe GPS-antenne.

Registreren in Full HD
Doordat deze auto camera in staat is om in Full HD (1920x1080 pixels) op te nemen, zullen de beelden van uitmuntende kwaliteit zijn. Kentekenplaten, verkeersobjecten en medeweggebruikers zullen hierdoor goed onderscheidbaar zijn. Omdat de DR3500-FHD net als de duurdere Blackvue dashboard camera modellen tevens is uitgerust met een hoogwaardige 2MP CMOS sensor zal de beeldkwaliteit dus zeker niet onder doen.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.

3 verschillende opnamefuncties
Deze auto camera kan in 3 verschillende opties opnemen. Dit maakt de DR3500-FHD erg veelzijdig en voor meerdere doelen inzetbaar:

  • Normale opnamefunctie. (constante opname met overschrijvings/loop recording functie). Bij deze functie worden oude beelden automatisch overschreven door nieuwe beelden en hoeft u dus niet handmatig het geheugen te legen als deze vol dreigt te raken.
  • Event recording. (de ingebouwde G-sensor zal bij een ongeluk de shock detecteren en direct de beelden voor- en tijdens het ongeval veiliggstellen). De beelden zullen apart en beveiligd worden opgeslagen waardoor ze niet meer overschreven kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het visuele bewijsmateriaal van een ongeval niet verloren zal gaan.

  • Parkeermodus. Hiermee is de dashboard camera tevens inzetbaar als beveiligingscamera. Zodra de dashcam beweging en/of een shock detecteert zal deze automatisch beginnen met filmen. Mocht uw voertuig slachtoffer worden van vandalisme of een aanrijding terwijl hij geparkeerd staat, dan is de kans dus groot dat dit in beeld is gebracht. Deze beelden kunnen van grote waarde blijken bij het opsporen van de schuldige(n) en het verhalen van de geleden schade.

Upgradebaar met externe GPS-antenne
Voor een kleine meerprijs is de Blackvue DR3500-FHD uit te breiden met een externe GPS-antenne. Hiermee wordt het beeldmateriaal voorzien van de exacte locatie en de gereden snelheid. Deze gegevens zijn naderhand makkelijk in te zien met de “Blackvue Viewer” software voor Windows en Mac en kunnen van grote meerwaarde zijn als bewijsmateriaal na een verkeersongeval.  

Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1080P)
Lenshoek: 120 graden
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: Nee
Wifi: Nee
GPS: Ja, optioneel (extern)
G-sensor: Ja
Loop recording/Loop functie: Ja
Motion detection: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media