Dashcam Ocean Blue


Stijlvolle dashcam met Full HD opnamecapaciteit, parkeermodus, G-sensor en loop recording. Met de dashcam Ocean Blue bent u altijd verzekerd van kwalitatief bewijsmateriaal.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Ocean Blue is een stijlvolle blauwe dashboard camera boordevol kwalitatieve functies. Doordat de dashboard camera met een hoop gevoel voor design is ontworpen, zal hij het oog amper tot last zijn. U kunt dus aangenam uw reis voortzetten zonder dat de Ocean Blue u zal afleiden. Tevens is deze dashcam zeer gebruiksvriendelijk. Zo is hij binnen met behulp van de houder met zuignap binnen 1 minuut te monteren, waarna u er vrijwel geen omkijken meer naar heeft.
 

Opnemen in Full HD

Door de Full HD opnamefunctie zal deze dashcam altijd en overal de scherpste beelden leveren. Aangezien de meeste consumenten een dashboard camera aanschaffen om bewijsmateriaal van een ongeval bij de hand te hebben zijn hoge kwaliteit beelden absoluut noodzakelijk. Doordat dit model is uitgerust met een hoogwaardige chipset van het kwaliteitsmerk Novatek zullen de beelden naadloos in elkaar overlopen. Met de Dashcam Ocean Blue bent u er dus van verzekerd dat medeweggebruikers, kentekenplaten en verkeersobjecten haarscherp op beeld staan en goed leesbaar zijn.


Druk na het starten via instellingen op "1080P" om in Full HD te kijken.
 
 

Superbrede lenshoek van 170 graden

Uiteraard is hoge kwaliteit opnamemateriaal bij een auto camera van levensbelang, maar minstens even belangrijk is de breedte van de lenshoek. Kortweg komt het erop neer dat hoe breder de lenshoek, hoe meer van de omgeving zal worden gefilmd. De Ocean Blue is standaard uitgerust met een superbrede lens van maar liefst 170 graden. Hierdoor ontglipt vrijwel niets aan het zicht en is de kans op “dode hoeken” tot een minimum gereduceerd.
 

Ongeluk meegemaakt? Uw beelden zijn veilig!

Door de ingebouwde G-sensor zullen de beelden van een ongeval beveiligd worden opgeslagen. Zodra deze sensor namelijk de impact van een verkeersongeluk registreert zorgt hij dat de beelden apart veilig worden gesteld op de geheugenkaart. Hierdoor kunnen ze niet meer worden overschreven en hoeft u u dus niet druk te maken dat het visuele bewijsmateriaal door bijvoorbeeld de loop recording functie is overschreven.
 

Loop recording functie

Vrijwel iedere dashcam is tegenwoordig uitgerust met een zogenaamde loop recording functie. Deze handige feature zorgt ervoor dat nieuwe beelden voorrang hebben op oude beelden. Dit betekent dat zodra de geheugenkaart vol dreigt te raken, het nieuwe opnamemateriaal het oude automatisch zal overschrijven. Hierdoor hoeft u dus nooit meer handmatig de geheugenkaart te legen zodra deze vol is.
 

Uitgerust met parkeermodus

Een unieke functionaliteit voor een dashcam in deze prijsklasse is dat de Ocean Blue standaard is uitgerust met een parkeermodus functie. Dit houdt in dat de dashboard camera direct uit russtand zal starten met filmen zodra een object uw voertuig raakt. Normaliter is de kans klein dat u de dader te pakken krijgt die tegen uw geparkeerde voertuig aanrijdt. Met de parkeermodus functie is de kans groot dat de dader gefilmd zal worden, waarna het verhalen van de schade een stuk eenvoudiger wordt.


 

Beelden al ter plekke terugzien

Aangezien de Dashcam Ocean Blue is uitgerust met een ruim LCD scherm van 2,5 inch, kunt u al ter plekke de beelden comfortabel terugkijken. Dit is erg handig als door u door de snelheid of commotie niet meer exact weet wat er precies is voorgevallen en u meteen uitsluitsel wilt hebben. Bij een ongeval kunt u de tegenpartij tevens al direct op de beelden wijzen, zodat deze geen valse verklaringen aflegt en langlopende verzekeringskwesties meteen de kiem in worden gesmoord.

Wat zit in de doos?

  • Dashcam Ocean Blue
  • Houder met zuignap
  • Autolader
  • USB kabel
  • Gebruiksaanwijzing (Engels)

 

Naam: Dashcam Ocean Blue
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 170 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Nee
Audio: Ja
Display: 2,5 inch
GPS: Nee
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: AVI
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
Geen reviews gevonden...
promobanner_nl
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media